Életképes a The Sun havonta fizetős iPad alkalmazása

Helme 2012.10.22. 10:51 Apple, iPad 1 db 628

Amikor számos nagy, nemzetközi újság bejelentette, hogy az iPades verziójuk havonta megújítható, fizetős modellben lesz elérhető, az elemzők egyből megjelentek és azonnali bukást jósoltak. Nos, talán a The Sun a tökéletes példa arra, hogy az emberek hajlandóak folyamatosan pénzt kiadni egy híralkalmazásért, ha azt rendszeresen fejlesztik és plusz tartalmak érkeznek hozzá.

Most készült el a The Sun Page 360 funkciója, melyet a férfi olvasóknak szánnak. A bulvárlapokban általában szoktak lenni topless képek. Itthon ugyan ilyen megtalálható a Blikk első oldalán. Ez annyiban különbözik, hogy a lányokat 360 fokban meg lehet pörgetni. Szerintünk teljesen hülyeség, de az értékelések alapján tetszik az olvasóknak.

Ennél egy jóval fontosabb fejlesztés a News Ticker volt, amivel gyorsan naprakészek lehetünk a pletykákkal kapcsolatban. Angliában is ugyan az van, mint itthon. Az emberek többsége letagadja, hogy olvas ilyen témájú újságokat, mégis ezek fogynak napról-napra a legtöbb példányban.  Aki tud angolul, s érdekli a bulvár, az mindenképpen töltse le, ugyanis most harminc napig ingyenesen lehet olvasgatni a híreket. Utána fizetni kell érte, havonta 5,49 eurót kell kicsengetni. Lassan majdnem ötvenezren olvassák csak az iPades verziót.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. psdDesigner - 2012.10.22. 13:20

    Nemnagyon éri meg szerintem :| többnyire az ujságokat is felrakják már a netre és az tölti le aki akarja… nemlátok benne olyan nagy jövőt :D viszont a 360as csajnézet nemrossz ötlet de azt inkább egy más kategóriába kéne sorolni :D

Szólj hozzá Te is!