A Magyar Telekom az élen az ügyfélkiszolgálásban

Helme 2012.10.13. 14:19 Egyéb 6 hozzászólás 1 042

A Magyar Telekom elnyerte a 2012. évi “Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” Díjat a személyes kiszolgálás kategóriában. Ezzel a Telekom az ország legjobbjának bizonyult a T-Pont üzlethálózat által képviselt személyes ügyfélkiszolgálás terén

az ország nagyvállalatai közül – a tavalyi rangos harmadik helyezéshez képest is jelentős javulást felmutatva. A Telekom kiemelkedő sikert ért a telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában is, ahol első alkalommal indult a megmérettetésen, és máris a második helyezést érdemelte ki. Így összességében a Telekom bizonyult a legjobbnak a távközlési ügyfélszolgálatok közt.

A ClientFirst Consulting tanácsadó cég által ez évben már negyedik alkalommal kiírt „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” verseny díjait az elvégzett tesztek és felmérések alapos kiértékelése alapján ítélték oda. Különös értéket ad ennek az elismerésnek, hogy a versenyben a mindennapok gyakorlatát vizsgálták és értékelték, ennek köszönhetően az eredmény hitelesen tükrözi, hogy az ügyfelek véleménye alapján összességében a Telekomé a legjobb távközlési ügyfélszolgálat. Munkatársai a magas szintű szakszerűséget és felkészültséget a személyre szabott, ügyfélbarát figyelmességével és kedvességével ötvözik a mindennapi vevőkapcsolatokban, a személyes és a telefonos ügyfélkiszolgálásban egyaránt.

A 2012 nyarán végzett felmérés keretében a szervezők több ezer próbavásárlás, ügyfélszolgálati telefonhívás illetve elektronikus megkeresésés során tesztelték a versenyben különböző kategóriákban induló szolgáltató cégek üzlethálózatában és személyes ügyfélkapcsolati pontjain, valamint telefonos és elektronikus ügyfélszolgálatán dolgozó munkatársak szaktudását és ügyfélbarát magatartását. A verseny második szakaszában pedig a szolgáltatók ügyfeleinek elégedettségét mérték kiterjedt telefonos felmérés keretében.

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója az díj átvétele kapcsán elmondta:

„Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra ez a kiemelkedő siker. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink véleménye alapján bizonyultunk a legjobbnak a távközlési ügyfélszolgálatok között. Működésünk középpontjába kezdetektől az ügyfelet és az ügyfélélményt, ügyfeleink elégedettségét helyeztük. Hiszem, hogy az ügyféligények pontos felismerése és az arra adott valóban szakértő, ugyanakkor ügyfélbarát válaszok és megoldások, a számukra nyújtott teljes élmény lehet a szolgáltatói sikeresség igazi kulcsa. Ez az elismerés és több millió ügyfelünk töretlen bizalma és hűsége is azt mutatja, hogy jó úton járunk az ügyfélkiszolgálás területén.”

Az ügyfélelégedettség növelését és az ügyfélkiszolgálás további javítását a Telekom folyamatos innovációkkal is elősegíti. A megújult T-Pont üzletekben ügyfélbarát és interaktív módon, kézzel fogható és kipróbálható közelségben mutatjuk be a legújabb szolgáltatásokat és okos eszközöket. A telefonos ügyfélszolgálatban pedig a Telekom vezette be Magyarországon elsőként a hangazonosítást, amelynek köszönhetően ügyfeleink egyszerűbben és gyorsabban intézhetik ügyeiket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

6 hozzászólás

  1. Balázs - 2012.10.13. 16:32

    bújjon el a magyar telekom, hol vannak a megrendelt készülékek?

  2. Hunxplayboy - 2012.10.13. 19:48

    Az nem magyar telekom hibája hogy nincs telefon!!! Hanem azok akik nem gyártják! Az Apple maximális telefon gyártási kapacitása 14-16 millió telefon per hónap. Ezt nem tudják növelni! Én voltam olyan szerencsés hogy nekem jutott, de sajnos sokaknak nincs. Csak annyit tudok mondani hogy megéri várni. Nincs jobb könnyebb szebb készülék!

  3. Joco - 2012.10.13. 21:11

    Nekem semmi bajom a magyar telekommal.igaz nekem is megvan már a készülék,ugyhogy énis azt mondom hogy megéri várni rá mert nagyon jo kis telo.

  4. Fenrir - 2012.10.14. 10:27

    A telefonosok tényleg jók. Ellenben a személyes kiszolgálás katasztrófa. Felkészületlenek, motiválatlanok, flegmák, a saját rendszerükhöz sem értenek, és botrányosan lassan dolgoznak! Egyáltalán nem érdemelték meg a díjat!!

  5. chris - 2012.10.15. 10:02

    vakok kozt felszemu a kiraly? bar amikor nemetorszagban vettem e Ts prepaidet azon is elszuttyogtek legalabb 15 percet. bar ez nem ugyfelszolgalati problema :)

  6. wellisch - 2012.11.26. 17:05

    Azt szeretném megkérdezni, hogy ha annyira jó az ügyfél kiszolgálás, akkor a 2012. november 23-án bejelentett telefon meghibásodást miért nem javították ki a mai napig (2012. november 26. 17.00 óra) többszöri reklamálás után?

Szólj hozzá Te is!