Lassan befuthatnak a 13″-es Retinás MacBook Pro gépek

KeleMan 2012.10.10. 19:22 Apple, Mac 1 db 596

A CNet legfrissebb értesülései szerint a DisplaySearch egyik munkatársa, Richard Shim állítása alapján már zajlik a 13″-es Retina MacBook Pro számítógépek összeszerelése és gyártása. Az új gép a jelenlegi 13″-es modellből ismert 1280×800-as kijelzőméretének dupláját kaphatja majd meg, mely 2560×1600-as felbontást ígér. Természetesen ez nem fogja leváltani a kisebb 13″-es gépeket, azok is a piacon maradnak majd – szól az elemzés, – de rendkívül jó alternatívát nyújthatnak azok számára akik nem elégszenek meg a MacBook Air modellek pehelykönnyű súlyával, de komolyabb teljesítményre is vágynak.

Shim beszámolója szerint az Apple várhatóan és pletykaszinten már említett egy hét múlva esedékes iPad mini termékbemutatóra tartogatja a kisebb Retinás notebook bemutatását, mely tovább erősítheti a karácsonyi eladásokat. A készülék várható specifikációiról egyelőre még semmi biztosat nem lehet tudni, ahogy az áráról sem, mely szinte biztos, hogy ismét a kategóriáján belül a várható legmagasabb lesz, de jó esetben a 15″-es sima MacBook Pro gépek árain már elérhető lesz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Dave - 2012.10.10. 19:37

    Retinás iMacről lehet valamit tudni?

Szólj hozzá Te is!