Válság van: csak pár politikus kap iPadet

Helme 2012.10.01. 11:37 iPad 2 hozzászólás 1 246

A Miniszterelnökség pénteken a kormányzati honlapon tette közzé a dolgozóinak – a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., valamint a KEKKH által – biztosított kommunikációs és informatikai eszközök, valamint gépjárművek listáját.

Mobiltelefont szinte az összes miniszterelnökségi munkatárs kapott, a kevés kivétel közé tartozik Orbán Viktor, Győri Tibor jogi ügyekért felelős államtitkár és Halasi Tibor, a kormánydöntések végrehajtását felügyelő miniszterelnöki biztos. Hivatali notebookot 58-an használnak, köztük a miniszterelnök és kereszténydemokrata helyettese, Semjén Zsolt, iPadet viszont csak Giró-Szász András kormányszóvivő, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, Kern Tamás és Mikecz Péter helyettes államtitkár, Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, valamint Semjén Zsolt kapott.

Internet-előfizetés 33 miniszterelnökségi dolgozónak jár, köztük például Nagy Jánosnak, a kormányfő személyi titkárának, a kormányzat internetes kommunikációjáért felelős Mányai Zoltán helyettes államtitkárnak, Benkő Szilárdnak, a szervezési stáb vezetőjének és Ambrus Jenő protokollfőnöknek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Fleshman - 2012.10.01. 11:41

    Anno iPad2-ből kiszórtak nekik egy csomót, nehogy már évente újat kapjanak, csak mert retinás kijelző nélkül már nem megy a passziánsz… Gondolom én…

  2. Qpack - 2012.10.01. 15:25

    “Mert megérdemlik” ha-ha

Szólj hozzá Te is!