Kalandorok készüljetek! – Jön az Ultima Forever – Quest for the Avatar

KeleMan 2012.07.16. 15:08 Apple, Játékok 0 db 379

Az Electronic Arts és a Bioware a San Diegoban megtartott Comic Con fesztiválon jelentette be, hogy közösen felújítják a régen hatalmas hírnévnek örvendő Ultima világát. Britannia népe ismét megmentésre vár tehát. A régi motorosok jól tudják, hogy itt egy nagyon ütős RPG világról van. A kalandjátékban úgy néz ki egyelőre harcost és mágust választhatunk majd főhősnek, mellyel bebarangolhatjuk a szigetországot.

“With Ultima Forever: Quest for the Avatar, we’re excited to give gamers the opportunity to play a high quality game with their friends anytime, anywhere, on both iPad and PC.”

A játék asztali rendszerekre és iPad táblagépre is érkezik majd. A fejlesztők állítása szerint a játék rendkívül látványos és magával ragadó lesz. Elvileg az év vége környékén érkezik majd az App Store áruházba is. Addig is ha valaki kedvet kapna hozzá, már jelentkezni is lehet béta tesztelőnek a játék hivatalos oldalán, melyet nemrég indított el az Electronic Arts és a Bioware.

Hivatalos oldal: Ultima Forefer

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!