Július 19-én érkezhet az új OS X Mountain Lion

KeleMan 2012.06.23. 15:15 Apple, Mac 1 db 230

Az Apple a WWDC 2012-es fejlesztői konferenciáján Tim Cook elmondta, hogy a következő nagy frissítés az OS X operációs rendszerhez, azaz az új Mountain Lion operációs rendszer júliusban fog megérkezni. Pontos dátumot nem közöltek, egyedül azt árulták el, hogy a frissítés 19,99 dollárba fog kerülni, valamint azok, akik már az új MacBook Air, MacBook Pro gépeket vásárolják ingyenes lesz az új változat.

A T-Gaap oldalán megjelent egy bejegyzés, mely egy bár meg nem nevezett forrásra hivatkozik, de állítása szerint az Apple 2012 július 19-én, csütörtökön fogja kiadni az új verziót, pontosan 364 napra rá, amikor megjelent az OS X Lion.

A hét elején egyébként az Apple kiadta a fejlesztőknek a negyedik béta változatot az új OS X Mountain Lion rendszerből, így ha a fenti dátum helyes, akkor valószínűleg ez volt az utolsó béta, mielőtt a nagyközönség is megkapja az új operációs rendszert. A dátumot természetesen kéretik fenntartásokkal kezelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ádám - 2012.07.07. 08:35

    És mi alapján tudják hogy ki vásárolt újgenerációs MacAirt? Én tegnap előtt tettem egyre szert a debreeni istyleból ezért is érdekelne a dolog :)

Szólj hozzá Te is!