Már elérhető az Adobe Creative Suite 6

KeleMan 2012.05.07. 16:42 Egyéb, Kiegészítők, Mac, Programok 0 db 233

Az Adobe Systems Incorporated a mai napon bejelentette az Adobe Creative Suite 6 termékcsalád elérhetőségét. A CS6 termékcsalád a Photoshop, InDesign, llustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, After Effects, Flash Professional és egyéb termékek hatékonyabb, új kiadásait tartalmazza, valamint négy csomagváltozatot kínál: Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium és Creative Suite 6 Master Collection.

Az Adobe Creative Cloud, amely teljesen új módon biztosít eszközöket és szolgáltatásokat a világ kreatív szakemberei számára, várhatóan május 11-től, péntektől lesz elérhető. Az előfizetéses Adobe Creative Cloud a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre épül, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja. A CS6 különálló termékeire vonatkozó előfizetések szintén május 11-től lesznek elérhetők.

Az egyes termékek 30 napos, teljes értékű próba verziója az Adobe honlapján a mai naptól elérhető: http://www.adobe.com/hu/downloads/

Már elérhető az Adobe Creative Suite 6

Az Adobe Creative Cloud kreatív felhőszolgáltatás május 11-től érhető el

SAN JOSÉ, Kalifornia2012. május 7. – Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) bejelentette, hogy már elérhető az Adobe® Creative Suite® 6 szoftver. A CS6 termékcsalád a Photoshop®, InDesign®, llustrator®, Dreamweaver®, Adobe Premiere® Pro, After Effects®, Flash® Professional és egyéb termékek hatékonyabb, új kiadásait tartalmazza, valamint négy csomagváltozatot kínál: Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium és Creative Suite 6 Master Collection.

Az Adobe Creative Cloud™, amely teljesen új módon biztosít eszközöket és szolgáltatásokat* a világ kreatív szakemberei számára, várhatóan május 11-től, péntektől lesz elérhető.  Az előfizetéses Adobe Creative Cloud a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6® szoftverekre épül, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja. A CS6 különálló termékeire vonatkozó előfizetések szintén május 11-től lesznek elérhetők.

„Két héttel ezelőtt jelentettük be a Creative Cloud és a CS6 megjelenését, és a termékek világszerte megmozgatták a kreatív szakemberek fantáziáját – nyilatkozta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős üzleti részlegének alelnöke. – A CS6 a mai naptól vásárolható meg, és várakozással tekintünk arra az izgalmas új korszakra, amely a héten később bemutatkozó Creative Cloud szolgáltatással kezdődik majd.”

A CS6 termékcsalád legfontosabb új szolgáltatásai:

  • A nagyobb teljesítményt biztosító eszközök, amelyek az Adobe Mercury Graphics képességeinek kiaknázásával teszik lehetővé, hogy a felhasználók eddig sosem tapasztalt gyorsasággal juthassanak el az ötlettől a végtermékig.
  • Továbbfejlesztett felhasználói felületek, amelyek nagy mértékben egyszerűsítik a munkafolyamatokat, így a felhasználók a tartalomra összpontosíthatnak és gyorsabban érhetnek el eredményeket.
  • Új képességek, amelyekkel gördülékenyen hozható létre alacsony válaszidejű tartalom, ami biztosítja, hogy a webhelyek és alkalmazások gyakorlatilag minden képernyőméretben és formában nagyszerűen mutassanak.
  • A képalkotó és videoalkalmazásokba épített, figyelemre méltó új technológiával a korábban megvalósíthatatlan feladatok egy csapásra lehetővé válnak.

Az Adobe Creative Cloud tagság a következő előnyöket biztosítja:

  • A CS6 összes alkalmazásának és az új, HTML5-alapú asztali termékeknek – az Adobe Muse™ 1.0 és az Adobe Edge előzetes – a letöltése és telepítése, valamint szoros integráció az Adobe Touch alkalmazásokkal.
  • A tartalmak egyszerű tárolása és megosztása asztali számítógép, mobileszközök vagy felhőalapú szolgáltatások segítségével.
  • Webhelyek integrált közzététele és üzemeltetése.
  • Folyamatos fejlesztés, amelynek köszönhetően a tagok hozzájuthatnak a legfrissebb termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Árak és elérhetőség
Az Adobe Creative Suite 6 termékek már elérhetők az Adobe hivatalos viszonteladóinál, az Adobe Store webhelyen, illetve az Adobe közvetlen értékesítési csatornáin keresztül. A csomagok várható kiskereskedelmi ára 2.799 EUR a CS6 Master Collection, 1.899 EUR a CS6 Production Premium, 1.899 EUR a CS6 Design & Web Premium, és 1.299 EUR a CS6 Design Standard esetében. Lehetőség van a meglévő verziók frissítésére, a termékek oktatási célból történő megvásárlására és mennyiségi licencelésre is. További információért látogasson el a www.adobe.com/products/creativesuite.html webhelyre.

Az Adobe Creative Cloud tagság 36 ország ügyfelei számára, számos nyelven érhető el. Az Adobe Creative Cloud tagsági díja egyéni előfizetőknek havonta 49,99 amerikai dollár éves tagság esetén, míg a havonta megújított tagság díja 74,99 amerikai dollár. Egyszeri bevezető ajánlatunk keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfeleink havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást.  Elérhető oktatású célú kedvezményes változat is.  További információk: www.adobe.com/go/creativecloud.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!