Apple fejlesztések #1 – iWatch?

KeleMan 2010.09.01. 16:10 Apple, Egyéb, Pletykák 1 db 797

Nemrégiben kiszivárgott egy kép, (lásd fent) mely mindenkinek elindította a fantáziáját azzal kapcsolatban, hogy vajon mit is láthatunk a képen. Az nyilvánvaló, hogy érintőképernyőről van szó. A méreteiből kifolyólag azonban túl kicsi ahhoz, hogy bármely, az Apple által jelenleg ismert termékhez kapcsolódna. Sokan egy új iPod változatot vizionáltak, de többen inkább egy új karórában hisznek, azaz inkább erre vágynak. Az interneten már régóta megtalálhatóak azon elképzelések, hogy hogyan is nézne ki egy Apple által fejlesztett karóra.

Íme a legjobb koncepciók, azaz azon photoshop mánián emberek által készített képek, mely hűen prezentálja, hogy vajon milyen is lesz majd az új eszköz. Ha lesz egyáltalán. Én inkább egy új iPod változathoz tudnám elképzelni, vagy valamely már meglévő iPod-ot cserélnék ilyen érintőképernyősre. Talán ma este kiderül, mibe is fog kerülni ez az érintőkijelző. Még az is lehet, hogy az új Apple TV távirányítója lesz…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zsoboyy - 2010.09.01. 19:56

    Akaroooom! Reméljük nem lesz drága, ha lesz! :)

Szólj hozzá Te is!