Még az idén megkaphatják a Mini-LED kijelzőt az új iPad Pro és MacBook Pro modellek

HusztiD 2021.02.25. 12:55 iPad, Mac, Pletykák 0 db 136

lcimg-88777f69-7f9d-4805-ba49-bf84668d7aee

Az utóbbi évek folyamán többször olvashattunk azzal kapcsolatosan híreket, hogy az Apple valamikor a közeljövőben a Mini-LED technológiára tér át. Ezúttal a DigiTimes számolt be arról, hogy amennyiben minden jól megy, akkor a 2021-es iPad Pro és MacBook Pro modellek már ezen panellal kerülnek piacra.

Az oldal szerint az Apple részére az Epistar és a Lextar Electronics fogja a kijelzőket legyártani. Elviekben az idei év második negyedévéig meg kell jelennie az új iPad Pro modelljeinek, majd az év második felében pedig az új MacBook Pro szériának, melyek már ezen technológiával lesznek felszerelve. Sajnos ennél több információval ezúttal nem szolgált a hírforrás.

Érdemes megjegyezni, hogy ez nem hivatalos bejelentés, csupán egy olyan oldal közölt le információkat, mely ezekről híres. Hogy igazak lesznek-e a mostani állításaik, vagy sem, azt hónapokon belül megtudjuk. Mindenesetre bízzuk benne, hiszen ha azt nézzük, akkor immáron tényleg hosszas évek óta olvashatunk ezzel a témával kapcsolatosan, ám eddig semmilyen előrelépés nem történt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!