Olcsó AirPods alternatívát keresel? Akkor van egy ajánlatunk a számodra!

HusztiD 2021.02.05. 09:55 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 1 136

hoco-es37-treasure-song-wireless-headset-interior-white

Régóta szeretnél egy AirPods-ot, de túlságosan drágának találod?

Nem kérdéses, hogy az Apple maradandót alkotott az AirPods füleseivel, ugyanis talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy jelenleg ezek a legnépszerűbb fülesek a piacon. Igen ám, de ennek ára is van, amit rendesen megkérnek az almások, így vannak, akik olcsóbb alternatívák után keresgélnek, hogy belépjenek a vezeték nélküli fülesek világába. Na most azok számára van két remek ajánlatunk.

hoco. ES34 és ES37

Mind a két füles egy-egy igazán dizájnos töltőtokkal érkezik, s Bluetooth 5.0-t technológiát használják. Mindegyik termék headset funkcióval rendelkezik, s egy-egy 55 mAh-es akkumulátort kapott, amivel az ES34 5 órányi zenehallgatást, vagy telefonálási időt ígér 100 óra standby mellett, míg az ES37-es testvére 7 óra lejátszási időt és 200 óra készenlétet ad.

Érdemes kiemelni, hogyha az AirPods-hoz hasonlítjuk a hoco. füleseket, akkor egyáltalán nem maradnak el annak a hangminőségétől. Nem megemlíteni, hogy az ES34 egy 400 mAh-es töltőtokkal érkezik, amit két óra alatt tölthetünk fel, illetve eme tok 1,5 óra alatt tölti fel magukat a füleseket. Az ES37 kicsit erősebb lett, hiszen egy 2 600 mAh-es töltőtokkal van felszerelve, amit összesen 2,5 óra alatt tölthetünk fel teljesen, illetve ez egyben egy powerbank-ként is működik, így bármikor megtáplálhatjuk vele a merülőfélben lévő telefonunkat.

hoco-es34-pleasure-wireless-headset-interior-white

A hoco. ES34 és ES37 egy remek alternatívát kínál azok számára, akik szeretnének belekóstolni a vezeték nélküli fülesek világába, illetve nem szeretnének nagyobb pénzt kiadni mondjuk egy AirPods-ra, vagy AirPods Próra. Az ES34 11 900 forintba kerül, míg az ES37 14 900 forintba.

A fülhallgatókat személyesen az iDoki üzletében, a Budagyöngye bevásárlóközpontban vásárolhatjátok meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!