Indiában megduplázta az iPhone eladásokat az Apple

HusztiD 2021.02.01. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 60

iphone-12-colors-trio

Az Apple magyar idő szerint szerdán este számolt be a legújabb pénzügyi negyedévükről, melyben azt tudhattuk meg, hogy miképp teljesítettek a tavalyi év októberétől decemberéig tartó időszakban. Sajnos pontos számokat nem osztottak meg az eladásokról, azonban a Counterpoint egy nagyon érdekes dologra mutatott rá.

Az előző évben összesen 3,2 millió iPhone-t adtak el a kaliforniaiak, ami az azt megelőző évhez képest duplázást jelent. Ameddig 2019-ben 2 százalékos piaci részesedéssel rendelkeztek, addig egy évvel később már 4 százalékra tornázták fel magukat. A legkeresettebb modellek az iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 12 és az új iPhone SE voltak.

Ugyan nem kiemelkedő számokról beszélhetünk, de tudni kell, hogy az almások évek óta próbálják az indai szegmenst befogni, de eddig nem igazán értek el nagy sikert. Sajnos itt az olcsóbb telefonoknak van keletje, így még úgyis nehéz az Apple-nek boldogulnia, hogy valamivel olcsóbban adják készülékeiket.

A kérdés az, hogy vajon eljön az elkövetkezendő években az a pont, mikor valamivel jobb eladásokat produkálhatnak majd az ázsiai piacon? Ti mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!