Sosem aratott még ilyen jól az Apple; többé nem gyárt kijelzőt az Apple részére az LG – mi történt a héten?

HusztiD 2021.01.30. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 194

Elrepült egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

iphone-12-pro-lidar-scanner-video

2021 Q1: újabb rekordot dönget az Apple – de vajon lesz ennél tovább?

A várakozásoknak megfelelően, az Apple tegnap este folyamán tartotta meg az aktuális, 2021 Q1-es pénzügyi konferenciáját. Ahogyan azt még két évvel ezelőtt beharangozták, sajnos nem osztják meg, hogy hány millió terméket (iPhone, iPad és Mac) passzoltak el az elmúlt három hónapban, azonban azt megtudhattuk néhány extra információ mellett, hogy mekkora volt a bevétel és a profit mértéke.

applemoneyhero

Bővebben itt.

Kiszállt az LG az iPhone LCD kijelzőinek gyártásából

Nagyon érdekes hírről számolt be nem olyan régen a koreai Elec, kik értesülései szerint az LG immáron nem gyárt több kijelzőt az Apple részére. Egészen váratlan volt a hír, hiszen a gyártó immáron évek óta szállított le LCD paneleket a kaliforniaiak részére.

iphone-se

Bővebben itt.

Szinte biztos, hogy három régebbi készüléket nem támogat majd az iOS 15

Nem ez az első pletyka, mikor arról olvashatunk, hogy milyen készülékeket nem támogathat majd az iOS 15. Mint tudjuk, az Apple az utóbbi évben igazán rágyúrt a támogatottságra, hiszen a mobil operációs rendszereik a többéves készülékeket is támogatták.

wwdc-2020-13.27.45-PM

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy újabb rekordot zárt az Apple részvényértéke, amelyet követően az felröppent, hogy az almások már nem írják alá az iOS 12.5-öt. Ha minden igaz, akkor a vércukorszint mérés lesz az Apple Watch 7 egyik fő újdonsága, illetve azt is megtudhattuk a napokban, hogy a vártnál kisebb igény mutatkozik az iPhone 12 Mini modellekre, mint azt eredetileg várták az almások.

Ezek voltak a 2021-es év negyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!