Hamarosan érkezhet a második generációs AirPods Pro

HusztiD 2021.01.27. 12:55 AirPods, Pletykák 0 db 198

airpods-pro

Az utóbbi hónapok folyamán több alkalommal is olvashattunk az AirPods Pro kapcsán, hiszen több forrás állította, hogy az Apple a közeljövőben piacra dobja a továbbfejlesztett fülest. Korábban számos elemző várta az idei év végére, azonban a DigiTimes legújabb értesülései alapján még ebben a félévben megérkezhet az új füles.

Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy milyen újdonságokat kaphat az újragondolt AirPods Pro, de a korábbi hiresztelések alapján az almások kicsit alakítanak a dizájnon, valamint esélyes lehet, hogy egy kicsivel jobb üzemidőt kapunk. Elviekben az Apple partnerei már teljes kapacításon állnak a gyártás berendelésére várva, így a nem hivatalos információk szerint 2021 első félévében érkezik majd a termék.

Ne feledjük, hogy számos pletykát leközölt eddig a DigiTimes, azonban sosem számítottak a legmegbízhatóbb híroldalnak. Hogy a mostani információik beteljesülnek-e, vagy sem, az a jövő titka, de mi kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz az újabb AirPods Pro, s milyen tényleges újdonságokkal kerül piacra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!