Megszüntette az iOS 12.5 hitelesítését az Apple

HusztiD 2021.01.25. 15:55 iOS 0 db 63

iOS-14-and-iPadOS-14

Az Apple ugyan jelenleg az iOS 14.3-as rendszerrel hódítja felhasználóit, azonban az olyan korábbi termékekhez, melyek már ezeket nem támogatják, ott még az iOS 12-vel frissítenek néhanapján. Most, hogy egy ideje immáron kint van az iOS 12.5.1-es szoftverfrissítés a korábbi telefonokhoz, az almások úgy döntöttek, hogy megszüntetik magának az iOS 12.5-nek a hitelesítését. Ez voltaképp annyit jelent, hogy a felhasználók immáron csak iOS 12.5.1-re frissíthetnek, amivel az almások lehetetlenné tették a hivatalos downgrade-et a korábbi kiadásra.

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple időről időre csinál ehhez hasonló lépéseket, hiszen úgymond ezzel kényszeríti a felhasználóit, hogy a legfrissebb iOS-t futtassák. Eddig aki szeretett volna, egy downgrade segítségével visszarakhatta a fent említett korábbi rendszert, de sajnos mostantól hivatalos úton erre már nem lesz lehetősége.

Az Apple jelenleg az iOS 14.4-gyel bétázik, de hogy annak mikor érkezik a végfelhasználói változata, arról konkrét információkat egyelőre nem tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!