Egy kis évindító akció jöhet?; hónapokon belül érkezik az újragondolt MacBook Pro széria – mi történt a héten?

HusztiD 2021.01.23. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 185

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben törtnéseit.

iphone-12-pro-triple-camera-video

Hatalmas évindító akcióval vár az iDoki!

Új év alkalmából hatalmas évindító akciót hirdet az iDoki! Ezúttal kiemelt árajánlatokkal várják azon kedves ügyfeleiket, akik kijelző, vagy akkumulátor cserére szorulnak, hiszen mondhatjuk, hogy ezek a leginkább kopó alkatrészek a szeretett készülékeink kapcsán.

iphonexr

Bővebben itt.

Teljesen újragondolt MacBook Próval készül az idei évre az Apple

Az Apple az előző év végéhez közeledve adta ki az első olyan Mac-eket, melyekben az új M1-es chipjük debütált. Ebből az egyik ilyen masina a 13 colos MacBook Pro volt, amely hatalmas teljesítménynövekedést hozott az arra optimalizált alkalmazásokkal, valamint az üzemidőt is sikerült az almásoknak jócskán megemelniük.

macbook-pro-w-touch-bar

Bővebben itt.

Ha szerencsénk van, még ebben az évtizedben megérkezhet az Apple Car

Aki évek óta követi az Apple körüli eseményeket, az tudja jól, hogy az Apple Car koncepció nem újkeletű dolog. Évekkel ezelőtt merült fel, hogy valamikor most, 2020/21 tájékán dobja piacra a kaliforniai vállalat az első elektromos autóját, azonban két éve jött a hír, hogy az Apple feloszlatta a Project Titan-t.

Apple-car-wheel-icon-feature-purple

Bővebben itt.

Többen is üzemidőproblémára panaszkodnak az új AirPods Max kapcsán

Az Apple tavaly decemberben dobta piacra az AirPods Maxot, melyre mi felhasználók mondhatjuk, hogy már évek óta vártunk. Megérkezett a fejes, az első beszámolók dícsérték, amit az almások alkottak, majd ezt követően beszámoltunk mi is, hogy mégsem zabálja annyira az üzemidőt az új termék, mint azt páran hittük.

airpods-max-details

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy tarolt az iPhone 12 széria Kínában, majd kiderült, hogy milyen nagyon hasznos funkcióval érkezik majd az iOS 14.4. Pletykaszinten felmerült, hogy kijelzőbe épített Touch ID-t kaphatnak az ősszel érkező iPhone 13 okostelefonok, majd jött a jó hír, hogy újabb öt hónappal hosszabbította az Apple TV+ próbaidejét az Apple.

Ezek voltak a 2021-es év harmadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!