Az Apple is beszállhat a hajlíthatós okostelefonok világába

HusztiD 2021.01.22. 09:55 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 202

foldable-iphone

Nem igazán mondhatjuk, hogy újdonságnak számítanának a hajlíthatós okostelefonok, hiszen a Samsung és a Huawei is mutatott már be ennek kapcsán több készüléket. Az Apple-t illetően is felmerült korábban egy-két pletyka, azonban most Mark Gurman szolgált újabb hírekkel.

Amennyiben helyesek az értesülései, akkor az Apple házon belül több különböző hajlítható kijelzőt tesztel. A jelenlegi hírek alapján egyelőre csak a panelokat nyúzzák, egyelőre nincsenek működőképes iPhone prototípusok, amivel kísérleteznének. Ami érdekes, hogy az almások egy olyan telefont szeretnének piacra dobni a következő évek folyamán, amelyeknél szinte láthatatlan a zsanér, hogy minél esztétikusabb legyen kihajtva is.

Ha valóban igazak a mostani értesülések, s még csak a kijelzőkkel tesztelnek a kaliforniaiak, akkor több év lesz, mire az Apple beszáll a hajlíthatós okostelefonok világába. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy Tim és csapata hogyan képzeli majd el az első hajlíthatós iPhone-t.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2021.01.24. 14:32

    Kb 4-5 év lemaradásban van a többi gyártótól, nem valószínű, hogy idén hajlítható mobilt dobnak piacra. Nincs meg a tudás hozzá.

  2. Koroncz Jànos - 2021.02.03. 03:14

    Nem igazàn vonzò a behajlìtott.

Szólj hozzá Te is!