Ha szerencsénk van, még ebben az évtizedben megérkezhet az Apple Car

HusztiD 2021.01.20. 09:55 Apple Car, Kiemelt hírek 1 db 240

Apple-car-wheel-icon-feature-purple

Aki évek óta követi az Apple körüli eseményeket, az tudja jól, hogy az Apple Car koncepció nem újkeletű dolog. Évekkel ezelőtt merült fel, hogy valamikor most, 2020/21 tájékán dobja piacra a kaliforniai vállalat az első elektromos autóját, azonban két éve jött a hír, hogy az Apple feloszlatta a Project Titan-t.

Az elmúlt napokban a jól ismert elemző Ming-Chi Kuo hallatott egy befektetői tájékoztatón a nézeteiről, melyben azt állította, hogy akár 2025-27 folyamán is megérkezhet az első almás elektromos járgány, azonban valószínűbb, hogy inkább 2028 után fogják piacra dobni. Elviekben azért ilyen későn, mert az Apple azt szeretné, ha a legjobbat adnák ki, s az autó önvezető funkciójára gyúrnak rá a leginkább.

Egyébként az szintén szóba jött, hogy a kaliforniaiak az úgynevezett következő szintű akkumulátor technológián dolgoznak, amit ha sikerül megvalósítaniuk, akkor sokkal jobbak lesznek, mint amit a piacon lévő jelenlegi autók használnak.

Ne feledjük, ezek csak pletykák, illetve az elmúlt évek folyamán nem egyszer olvashattunk ilyen és ehhez hasonló hírekről, így érdemes a mostani információkat is ennek megfelelő óvatossággal kezelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Szemes Gábor - 2021.01.21. 08:09

    Persze ,ha lesz 100 millio forintod “szerencsés”

Szólj hozzá Te is!