Egészen jó az AirPods Max energiafelhasználása; hamarosan érkezik az Apple első okosszemüvege – mi történt a héten?

HusztiD 2021.01.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 92

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legjobb híreit és egyben történéseit.

iphone-12-pro-lidar-scanner-video

Mégsem zabálja az üzemidőt az AirPods Max a Smart Case használata nélkül

Az Apple nem olyan régen dobta piacra a profiknak szánt fejhallgatóját, az AirPods Maxot, melyről eléggé megoszlottak eddig a vélemények. Vagyis ha nem is magáról a fülesről, de a hozzá járó Smart Case-ről biztosan jobban beindult a vitagép, hiszen sokak szerint semmit sem ér, míg másoknak tetszik ez a fajta dizájn és praktika, amit magában rejt.

AirPods-Max-SmartCase

Bővebben itt.

Sokat dobott az Apple eladásain, hogy bemutatták az M1-es chipet

Az Apple az előző év végén adta ki az első olyan Mac készülékeit, melyben végre-valahára bemutatták a saját chipjüket, az M1-es processzort. Az eddigi tesztek és összehasonlítások szerint igazán maradnandót alkottak a kaliforniaiak, hiszen az erre optimalizált alkalmazásoknál hatalmas növekedés tapasztalható meg, illetve a gépek üzemideje is jó pár órával növekedett.

lcimg-88777f69-7f9d-4805-ba49-bf84668d7aee

Bővebben itt.

Hamarosan leleplezheti az első kiterjesztett valóságra építkező okosszemüvegét az Apple

Évek óta olvashatunk arról, hogy az Apple valamikor a jövőben belép az okosszemüvegek és az úgynevezett AR headset-ek világába. Legutóbb tavaly június folyamán osztott meg ezzel kapcsolatosan információkat Mark Gurman, ami most újabb fázisba lépett.

arglassesyay

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején felmerült, hogy sokkal többe kerül az Apple-nek legyártania egy iPhone 12-t, mint tavaly egy iPhone 11-et, ami után megtudhattuk, hogy idén áprilisban érkezhet a harmadik generációs iPhone SE, illetve egy új AirPods Pro. Ha minden igaz, akkor az iPhone 13 szériában ProMotion kijelzőt találhatunk meg, amelyet a Samsung fog legyártani, illetve beszámoltunk, hogy ugyan csökkentek az AirPods eladások, de még mindig az Apple vezeti a listát.

Ezek voltak a 2021-es év második hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!