Áprilisban érkezhet az új iPhone SE és az újragondolt AirPods Pro

HusztiD 2021.01.12. 12:55 AirPods, iPhone, Pletykák 0 db 489

iphone-se

Folyamatosan olvashatunk különféle pletykákról, azonban ezúttal a japán Macotakara számolt be, hogy információik szerint az Apple hamarosan újabb termékeket dob piacra. Ha minden igaz, akkor ezúttal április folyamán lesz az almások tavaszi médiaeseménye, ahol két új terméket mutathatnak be.

Az oldal szerint érkezik a második generációs AirPods Pro, melynek nagy újdonsága az lehet, hogy kicsit változtat a füles formatervén az Apple. Arról nem szólnak a hírek, hogy hangzásban, vagy üzemidőben lehet-e különbség. Ezen felül pedig azt szintén felmerült, hogy ekkor dobják piacra a harmadik generációs iPhone SE-t az almások, azonban arról nincsenek információk, hogy pontosan milyen újdonságot kaphat az okostelefon.

Ne feledjük, hogy az alábbi híreket érdemes erős fenntartásokkal kezelni. Először is az Apple nem olyan régen mutatta be az iPhone 12 Mini-t, amivel talán pont az iPhone SE eladásain faraghattak kicsit, illetve azt szintén érdemes megjegyezni, hogy az első iPhone SE 2016-ban jelent meg, majd az utódjára négy évet kellett várnunk, így ebből kiindulva sem szansos, hogy idén megkapjuk a harmadik generációs testvért.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!