Az iFixit szétkapta az AirPods Maxot

HusztiD 2020.12.21. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek 0 db 223

AirPods-Max-teardown

Ahogyan az lenni szokott, amint kijön egy-egy új termék, az iFixit csapata úgy csap le arra, hogy jól szétszerelje, majd megossza a nagyközönség számára a tapasztalatokat, hogy mennyire körülményes annak a szervizelése. Mivel az Apple nem olyan régen adta ki az AirPods Maxot, így a csapata gyorsan szétkapta, hogy beszámoljon róla.

Az eddigi információk alapján tudjuk, hogy az AirPods Max két darab 40mm-es dinamikus driver-rel érkezik, két mágneses fülpárnával, nyolc mikrofonnal a megfelelő zajszűrésért és két H1-es chippel a beépített akkumulátorok mellett. Ezt mind megerősíti az iFixit által készített röngtentfelvétel egyaránt.

Mivel a csapat csak gyorsan szétszerelte, így az alaposabb tesztre várni kell, azonban az első benyomások alapján a megszokottnál több csavart használt az Apple, azonban még így is akad egy-két olyan hely, ahol ragasztottak. Ez annyiból baj, hogy egy ilyen fejhallgatót sokkal nehezebb lesz szervizelni, mint a vállalat egy másik termékét, ahol például csak az akkumulátorokat ragasztják le.

Sajnos az AirPods Maxot nehéz teljesen darabjaira szedni, akárcsak a legtöbb hangszórót, így valószínűleg ennek is eléggé macerás lesz a szervizelése. Kíváncsian várjuk a teljes, átfogó beszámolót, azonban az eddigi információk alapján ez sem egy olyan terméke lesz a kaliforniai vállalatnak, melyet pikk-pakk megszerelhetünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!