Itt az új AirPods Max; kisebb-nagyobb gondokat hozott az iOS 14.2 – mi történt a héten?

HusztiD 2020.12.12. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 131

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

AirPods-Max

Megérkezett az AirPods Max, az Apple iszonyatosan drága új fejhallgatója

Ahogyan az elmúlt napokban felmerült, az Apple úgy jelentette be nem olyan régen a legújabb termékét, melyre már nagyon régóta várunk: az AirPods Max-ot. Korábban más néven emlegették a pletykaforrások a fülest, de most már hivatalos, itt van az almások professzionális fejhallgatója.

airpods-max

Bővebben itt.

Üzemidős problémákkal küzd az iOS 14.2

Az utóbbi napokban több visszajelzés árasztotta el az Apple fejlesztői fórumait, illetve a Reddit-et is azzal kapcsolatosan, hogy gyorsabban merülnek az iOS készülékek az iOS 14.2 alatt. Az Apple egyelőre nem reagált a problémára, de esélyes, hogy a következő napokban érkezhet egy új frissítés.

wwdc-2020-13.27.45-PM

Bővebben itt.

iPhone 11 kijelzőmodul-cserét hirdetett az Apple

Időről időre akadnak termékek, melyeknél néha előjön egy-egy hiba, amely a felhasználók egy kis részét érinti. Ebbe esik most bele az iPhone 11 is, hiszen az Apple hivatalos információi szerint gondok akadhatnak bizonyos telefonokkal a kijelzőket illetően.

iphone-11-hero

Bővebben itt.

Tim Cook szerint annyi szenzor lesz az Apple Watch-ban, mint egy autóban

Az Outside magazintól Michael Robertsnek volt lehetősége az Apple vezetőjével, Tim Cookkal egy podcast interjú berkein belül. A kérdezz-felelek közben számos érdekes témát érintettek a felek az egészség, fitnesz és környezet kapcsán, azonban a CEO egy nagyon érdekes dolgot is elárult.

lcimg-1a0f4842-aa5f-4980-bdc9-1e0614d02d4f

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy az olaszok 10 millió euróra büntették az Apple-t az iPhone modellek vízállósága miatt, majd ezt követően megérkeztek a legújabb szoftverek RC kiadásai egyaránt. Ha minden igaz, akkor iszonyatosan brutális lesz a vállalat következő M szériás chipje, illetve láthattuk nem olyan régen az első kicsomagoló és beszámoló videókat az új AirPods Maxról.

Ezek voltak a 2020-as év ötvenedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!