Karácsonyi meglepetéssel készül az Apple

HusztiD 2020.11.17. 12:55 Apple 0 db 4 790

Apple-Holiday-Homepage

A pandémia ellenére mozgalmas volt az elmúlt pár hét az Apple háza táján, hiszen szeptember óta három médiaeseményt zavartak le, ahol érdekesebbnél érdekesebb új termékeket mutattak be. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nem áll le a meglepetésekkel a kaliforniai vállalat.

Az utóbbi időben egyre hitelesebb információkat szivárogtató L0vetodream Twitter felhasználó osztotta meg, hogy karácsonyi meglepetéssel készülnek az almások. Azt pontosan nem árulta el, hogy mire számíthatunk, csupán annyit, hogy ezen dolgok téli exkluzívak lesznek.

Ennyiből nehéz kitalálni, hogy pontosan mire számíthatunk mi, felhasználók. Egyes feltevések úgy hiszik, hogy a régóta emlegetett AirTags vagy AirPods Studio termékeket mutatja be az Apple. Ha tippelni kellene, akkor szerintünk semmilyen új terméket nem villant meg idén az Apple, csupán egyedi kiadásokat a meglévő termékeikből. Például simán lehetséges, hogy csak újabb szíjakat kapunk az Apple Watch-hoz, vagy egy-egy újabb, exkluzív színben debütál az iPad széria.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!