Az Apple bemutatta a brutálisan gyors új MacBook Airt, Prót és Mac Minit; így muzsikál az iPhone 12 Pro Max – mi történt a héten?

HusztiD 2020.11.14. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 134

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokáshoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

apple-m1-macs-trio

One more thing. – az Apple bemutatta az első ARM-es MacBook Airt, MacBook Prót és a Mac Minit

Az eseményt szokás szerint Tim Cook nyitotta meg, aki gyorsan újra üdvözölt minket, majd összefoglalta, hogy mit kaptunk tőlük az elmúlt hónapok folyamán. Ezt követően gyorsan lényegre tértek az almások, hiszen a Mac kapta a főszerepet annak ellenére, hogy egy háromnegyed óra alatt véget ért a médiaesemény.

lcimg-9e96049e-f01c-44c5-bbf7-df25aef77eb0

Bővebben itt.

Még az iPhone 12-nél is nagyobb kereslet lehet az iPhone 13-ra

Az almás körökben jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, ám ezúttal az iPhone 13 volt terítéken. Igaz az Apple még csak most kezdte el árúsítani a 12-es szériát, azonban egyelőre megtippelni sem lehet, hogy milyen sikert aratnak vele – mondjuk a kezdeti statisztikák alapján nem panaszkodhatnak a kaliforniaiak.

iPhone-12

Bővebben itt.

Üzemidőteszt: iPhone 12 Pro Max, 11 Pro Max, Note 20 Ultra, Mate 40 Pro, Mi 10 Ultra és OnePlus 8 Pro

Most, hogy immáron kint vannak a legújabb iPhone modellek, a YouTube-ot folyamatosan árasztják el érdekesebbnél érdekesebb tesztek. Ezúttal Mrwhosetheboss volt arra kíváncsi, hogy milyen üzemidővel rendelkezik az iPhone 12 Pro Max a többi nagyágyúhoz képest.

maxresdefault

Bővebben itt.

Még a legdurvább 16-os MacBook Prót is lenyomja az új MacBook Air

Az Apple az elmúlt napok folyamán tartotta meg legutóbbi médiaeseményét, ahol a vállalat vezetői bemutatták az M1 chipet az új MacBook Air, MacBook Pro és Mac Mini triója mellett. Azóta pedig az első Geekbench eredmények is kiszivárogtak, amelyek eléggé nagy bizakodásra adnak okot.

Apples-M1-chip

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején remek koncepcióképeket láthattunk arról, hogy milyen lehet majd az új iMac széria, majd ezt követően az iDokinak köszönhetően megtudtuk, hogy hogyan tuningolhatjuk a hideg közeledtével szeretett telefonjainkat. Az Apple kedd esti médiaeseményéről készült egy 10 perces összefoglalóvideó, majd beszámoltunk, hogy az iPhone 12-ben lévő LiDAR szenzorok még azt is megmondják, hogy milyen magasak vagyunk.

Ezek voltak a 2020-as év negyvenhatodik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!