Még az iPhone 12-nél is nagyobb kereslet lehet az iPhone 13-ra

HusztiD 2020.11.09. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 625

iPhone-12

Az almás körökben jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, ám ezúttal az iPhone 13 volt terítéken. Igaz az Apple még csak most kezdte el árúsítani a 12-es szériát, azonban egyelőre megtippelni sem lehet, hogy milyen sikert aratnak vele – mondjuk a kezdeti statisztikák alapján nem panaszkodhatnak a kaliforniaiak.

Kuo szerint az iPhone 13-nál az egyik fő érv az új ultra széles lencse lesz. A jelenlegi f/2.4-es rekesz helyett f/1.8-asat használ majd, illetve 5 helyett 6 elemből állhat a lencse. A szenzor képes lesz az autófókuszra (a jelenlegi iPhone modelleknél csak a manuálisat támogatja a rendszer), illetve éjszaka is jobb felvételeket készíthetünk általa az éjszakai mód megjelenésének köszönhetően.

Ezek mellett Kuo úgy hiszi, hogy az 5G is jóval elterjedtebb lesz, így a felhasználóknak inkább ekkor éri meg egy ilyen telefonra lecsapniuk, nem pedig most, mikor a világ számos táján még jó darabig nem lesz elérhető a technológia. Nem utolsó sorban (remélhetően) a pandémia is csitulni fog, így ebben az esetben a felhasználók is jobban költekezhetnek, amit majdan az Apple is megérez.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak egy szakértő meglátásai, hogy valóban így lesznek-e, az még nagyon sok tényezőtől függ. Egyelőre legyünk türelemmel, s nézzük meg milyen eladásokat produkálnak a jelenleg piacon lévő készülékek.

Figyelem! Gamer széket keresel verhetetlen áron? Jó helyen jársz!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!