Újabb fejlesztői fórummal segít a fejlesztők számára ARM-re átállni az Apple

HusztiD 2020.11.02. 15:55 Apple, Mac 0 db 90

Apple-Silicon-Mac-labs

Az Apple a június folyamán megrendezett WWDC ’20 konferencián jelentette be, hogy az elkövetkezendő két éven belül folyamatosan cserélik le Mac-jeikben az Intel processzorait a saját fejlesztésű ARM chipjeikre. Nem olyan régen voltak pletykák, hogy az almások most novemberben tartanak egy újabb médiaeseményt, ahol bemutatják az új ARM alapú Mac-eket.

Nos, ennek kapcsán lehet most időpontot egyeztetni a kaliforniaiakkal azon fejlesztők számára, akik részesei a ‘Universal App Quick Start Program’-nak, valamint hozzáférésük van a ‘Developer Transition Kit’-hez. Pontos információkat ugyan nem osztottak meg arról az almások, hogy minek apropóján rendezik meg az eseményt, de a találgatások egyből megindultak, hogy a november közepei event miatt lesz, hogy több fejlesztő számára nyújtsanak segítséget, hogy problémamentesen megtörténjenek az első átállások.

Mi felhasználók pedig kíváncsian várjuk az Apple következő médiaeseményét, hiszen ha igazak lesznek a korábbi ígéretek és pletykák, akkor jelentős teljesítménynövekedésre számíthatunk, illetve a MacBook-ok esetében nagyobb üzemidőt sajtolhatunk majd ki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!