Majdnem megszerezte a közelgő James Bond film jogait az Apple

HusztiD 2020.10.29. 15:55 Apple, Apple TV 0 db 218

daniel-craig-james-bond-deal

Az elmúlt hetekben pletykaszinten felmerült, hogy az Apple a 2021-es James Bond film jogaiért küzd. A Hollywood Reporter viszont nem olyan régen arról számolt be, hogy mindez nem jött össze a kaliforniai vállalatnak, hiszen túl keveset ajánlottak érte.

A közelgő film jogaival az MGM rendelkezik, akik az utóbbi hetekben több nagyvállalatot kerestek fel annak kapcsán, hogy egy évre eladják a film licensz jogait. Elviekben az Apple és a Netflix párosa volt a befutó, s a kettő óriás közül az almások ajánlottak többet. A kaliforniaiak 350-400 millió dollárt szerettek volna az egyéves szerződésért fizetni, azonban ez az MGM-nek nem volt elég, hiszen ők 700 milliós tételben gondolkodtak.

Természetesen még bármi megtörténhet, de nem valószínű, hogy ebben a formában és ezekkel a feltételekkel sikerül elpasszolni a film jogait. Lehetséges, hogy az MGM is azért szerette volna mindezt megjátszani, hogy a koronavírus járvány miatt ne legyenek mínuszban a film kapcsán, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy sokat akar a szarka, de nem bírja a farka…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!