Jövőre érkezik az új AirPods és AirPods Pro, azonban csúszik az AirPods Studio, illetve a harmadik HomePod

HusztiD 2020.10.27. 15:55 AirPods, HomePod, Kiemelt hírek 0 db 656

homepod-airpods

A Bloomberg nem olyan rég újabb információkkal állt elő, melyekben a következő AirPods és HomePod modellekről szolgált néhány részlettel. Ha minden igaz, akkor jövőre frissül pár termék, illetve idézőjelesen az is kiderült, hogy egy harmadik HomePod modell bevezetését tervezi az Apple.

Elviekben következő év tavaszán érkezhet az új AirPods, ami igazából csak egy újabb formatervet kap, s hajazni fog a testvérére, az AirPods Próra. Elviekben a második generációs AirPods Pro megjelenésére valamikor következő év őszén számíthatunk, ami minimális ráncfelvarrást kap a formatervét illetően, valamint az Apple igyekszik valamivel jobb üzemidőt biztosítani az új vezeték nélküli fülesei mellé.

Van az úgynevezett AirPods Studio, ami a régóta pletykált over-ear fülest rejti magában. Elviekben az Apple mérnökei ezen is gőzerővel dolgoznak, azonban kisebb problémákba ütköztek a fejlesztés során, így esélyes, hogy ez csak 2022-ben kerül piacra. Nem utolsó sorban pedig egy új HomePod-on is dolgoznak, ami a Mini és az original okoshangszóró közötti űrt tölti be mind méretében, hangzásában és árában.

Ne feledjük, hogy ezek csak újabb pletykák arról, hogy mit várhatunk a közeljövőben. Úgy tűnik, hogy az almások az utóbbi évben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a zenével, zenehallgatással kapcsolatos termékeikre, így reméljük, hogy ismételten kimagasló termékeket kapunk tőlük.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!