Ejtési és nyomás-teszt: vajon tényleg annyira jól bírja az iPhone 12 a strapát, ahogyan az Apple ígérte?

HusztiD 2020.10.26. 11:56 iPhone, Videók 0 db 1 179

iphone-12-durability-

Előző hét pénteken jelentek meg az Apple legutóbbi telefonjai, az iPhone 12 és a 12 Pro, így a legtöbb YouTube-os különféle tesztnek vetette alá. Ezúttal a jól ismert EverythingApplePro, valamint a MobileReviewsEh kínozta meg az új telefonokat, hiszen ejtési és nyomás-tesztet végeztek rajta, s kiderült, hogy meglehetősen jól bírják az eséseket az új készülékek.

Az első videóban kisebb stressztesztnek vetik alá az iPhone 12-t egy iPhone 11-gyel karöltve, s mint láthatjuk, a kijelző jobban bírja a strapát, ahogyan az Apple ígérte, mint a tavalyi készülék. Mondhatni a második videóban a már megszokott ejtési folyamatokat láthatjuk. Az EverythingApplePro által készített felvételben az iPhone 12 sokkal jobban bírta az eséseket, mint az almások korábbi készülékei. Egyedül a három méteres ejtésnél repedt be kicsit a kijelző, s addig egészen jól tartották magukat.

Az alábbi két videó alapján elmondhatjuk, hogy tényleg strapabíróbbak az Apple új telefonjai, mint az eddig kiadottak, azonban legyünk türelemmel, hiszen a következő napokban még úgyis újabb érdekes videók árasztják majd el a netet, melyekből szintén kiderülhet, hogy tényleg annyira kemény-e az új üveg, mint ahogyan azt ígérték.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!