Hogyan teljesítenek az iPhone 12 és a 12 Pro kamerái az iPhone 11 Próéhoz képest?

HusztiD 2020.10.22. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 1 db 6 299

maxresdefault

Hivatalosan még csak péntektől lesznek kaphatóak az Apple új telefonjai, de a tegnapi napon már láthattuk az első hands-on videókat, míg most egy apróbb összehasonlítást a Mrwhosetheboss YouTube csatorna jóvoltából. Mint minden évben, ezúttal is felmerül a kérdés, hogy vajon mennyit fejlődtek az új mobilok kamerái az előző generációs társaikéhoz képest?

Sokszor nem csak azért váltanak az emberek, mert gyorsabbak az új telefonok, hanem azért, mert viszonylag nagyobb előrelépés tapasztalható a kamerák terén. Sajnos teljes tesztet még nem lehet végezni, mivel az iPhone 12 Pro Max még csak novemberben fog megjelenni, ami kicsivel, de jobb kamerával van szerelve, mint a kisebbik testvére, a 12 Pro.

Ajánlott megnézni az alábbi videót, hiszen ahogy látszik, illetve hallatszik, vannak ugyan különbségek, de talán nem annyira számottevő, mint elsőre várnánk. Az új telefonok jobb képet csinálnak, de normál fényviszonyok mellett ez alig észrevehető, azonban az éjszakai képeknél már sokkal kivehetőbbek a különbségek, köszönhetően az új LiDAR szenzornak. Nem utolsó sorban pedig az új iPhone-oknál mindegyik szenzor támogatja az éjszakai módot, míg az előző évi telefonoknál ez nem volt elmondható.

Az igazán nagy különbséget a videózásnál tapasztalhatjuk, hiszen az Apple itt alkalmazza telefonjaiban előszőr az úgynevezett Dolby Vision funkciót, ami által sokkalta szebb és élénkebb felvételeket készíthetünk.

Ti mit gondoltok az eddigiek alapján, mennyire jönnek be az új csúcsmobilok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. David - 2020.10.26. 11:55

    Szerintem én 11re cserélek joval olcsobb és az is van ilyen jo

Szólj hozzá Te is!