Az iOS 14.2 bétájából derült ki, hogy nem mellékel többé EarPods-ot az iPhone-hoz az Apple

HusztiD 2020.10.05. 11:56 iPhone 2 hozzászólás 693

Barclays-iP12-remove-charger-earpods

Az utóbbi hónapok folyamán többször felmerült már pletykaszinten, hogy az Apple mostantól nem csomagol töltőadaptert, sem pedig EarPods-ot az újonnan piacra kerülő telefonjaihoz. Ezt voltaképp megerősítették az almások a szeptemberi médiaeseményükön, hiszen már ott elhangzott, hogy a hatodik generációs Apple Watch modellekhez sem jár töltőadapter.

Az almások az elmúlt napok folyamán adták ki a legújabb bétákat, melyek között ott volt az új iOS 14.2. A szemfüles fejlesztők pedig egy érdekes dolgot szúrtak ki az új szoftverből: míg az iOS 14-ben úgy szerepel, hogy fülhallgatót csomagolnak a telefonjaik mellé, addigra az új rendszerből már kivették a “supplied” kifejezést. A találgatások egyből megindultak, s szinte mindenki arra tippel, hogy beváltja korábbi híreszteléseit az Apple, mely szerint immáron nem csomagol fülest a készülékei mellé.

earpods

Ti mit gondoltok a témáról? Valóban fölösleges most már új töltőadaptert és fülest csomagolni a telefonok mellé? Vajon tényleg van ezekből mindenkinek otthon? Tény, hogy ezzel csak a környezetet védi az Apple, hogy nem gyártat le pluszban, de a másik oldalról több pénzt is spórolnak meg vele, illetve a felhasználók is kénytelenek lesznek újabb kiegészítőket vásárolni telefonjaikhoz, amivel további kiadások várnak rájuk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Atti - 2020.10.05. 14:32

    Jól értem már töltő se jár egy sok százezres telefonhoz se fülhallgató? Venni kell a töltő ?

  2. MatyiG - 2020.10.05. 20:07

    Se töltő kábel, se fülhallgató. Mondjuk tény hogy mióta van airpod, lényegesen kevesebben használnak kábeles verziót. Mindazonáltal úgy érzem hogy a következő az lesz hogy már dobozt se ad a telefonját melle az Apple a papír végett.

Szólj hozzá Te is!