A bírónő szerint sem becsületes, amit az Epic művel a Fortnite balhé kapcsán

HusztiD 2020.09.30. 15:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 286

fortnite-apple-logo-2

Az Epic Games még augusztus közepén ment szembe aljas módon az Apple-lel, ami után az almások is visszavágtak a kiadónak. Még augusztusban megvolt az első körös meghallgatás Yvonne Gonzalez Rogers bírónő részéről, aki első körben az Apple-nek adott igazat.

Tegnap újabb meghallgatása volt a két félnek, ahol mindenki elmondta a sérelmeit. Az első és legfontosabb, hogy Yvonne szerint a tárgyalás elhúzódik, s előreláthatóan következő év júliusában zárhatják le az ügyet, amennyiben minden rendben megy. Egyelőre pedig úgy néz ki, hogy a bírónő is az Apple-nek ad igazat.

Yvonne elmondta, hogy az Epic Games nem volt egyenes. Tudták nagyon jól, hogy mik a szabályozások az Apple rendszerein, amit egyszerű lett volna betartani, de ők azért is szembe mentek vele. A bírónő úgy fogalmazott, hogy sok ember van, akik jelenleg hősként tekintenek az Epic csapatára azért, amit csináltak, de attól függetlenül még mindig nem becsületes az, amit folytatnak.

Nyilván még messze van a következő évi tárgyalás, de biztos, hogy addig még hallat magáról a téma. Jelenleg egyébként az Apple felfüggesztette az Epic fiókját, így a kiadónak egyetlen egy alkalmazása sem található meg az App Store-ban. Ugyan az almások hetekkel ezelőtt adtak egy utolsó esélyt a csapatnak, de ahelyett, hogy éltek volna vele, inkább bemutattak a kaliforniaiaknak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!