Még nem mutatja be az Apple az iPhone 12-t; negatív rekordot könyvelhetett el az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.09.12. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 3 076

Eltelt egy újabb hét, mi pedig ismételten összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

iPad-Air-4-concept

Az Apple kiküldte hivatalos meghívóját a szeptember iPhone 12 médiaeseményre

Ahogyan a hét elején az pletykaszinten felmerült, úgy küldte kedden ki az Apple a szeptember 15-i médiaeseményre a meghívóit, amely magyar idő szerint este 19 órakor veszi kezdetét. Maga az invitáció egyelőre nem sejtet sokat, de ahogyan azt várhattuk, a médiaesemény teljesen online lesz.

Screen-Shot-2020-09-08-at-10.11.21-AM

Bővebben itt.

Csupán az Apple Watch 6-ot és az új iPad Air-t mutatja be következő héten az Apple

Kedden késő délután jelentette be az Apple, hogy szeptember 15-én, vagyis jövő hét kedden lesz a következő médiaeseményük. Ugyan hivatalosan nem árulták el, hogy milyen termékbejelentésekre számíthatunk, azonban többen is azt vártuk, hogy az iPhone 12 széria lesz az esemény fénypontja.

applewatch5lineup

Bővebben itt.

Újabb rekord: 180 milliárd dollárt bukott egy nap leforgása alatt az Apple

Tudjuk jól, hogy az Apple hetekkel ezelőtt lépte át elsőként a kétbilliós álomhatárt, amivel újabb csúcsot döntöttek a kaliforniaiak. A részvénypiac pedig mondhatni, hogy sokszor kiszámíthatatlan: az almások az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedtek, azonban előző hét csütörtökön csökkenést könyvelhettek el maguknak. Nem is kicsit.

Apple2TrillionDollars-3D

Bővebben itt.

Tovább próbálkozik az Apple ellen az Epic Games

Mondani sem kell, hiszen már a csapból is folyik, hogy az Epic Games hogy ment szembe még augusztus közepén az Apple-lel. Gyorsan megtörtént az első körös ítélet, ahol az almásoknak adtak igazat, s a bírónő még azt is elmondta, hogy a Fortnite fejlesztője saját magának kereste a bajt, hogy felrúgta a szabályokat.

Fortnite-Battle-Royale-jetpack

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy vírushelyzet ide, vagy oda, de tovább nőtt a viselhetők piaca, ami után egy remek videót osztott meg az Apple az adatvédelemmel kapcsolatosan. Remek koncepcióképeken láthattuk, hogy milyen lehet az új iPad Air, majd felmerült az is, hogy napokon belül indul az iPhone 12 széria tömeggyártása. Végül pedig volt egy remek akciónk is, melyben gamer székeket vásárolhattok meg kedvezményes áron.

Ezek voltak a 2020-as év harminchetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!