Csupán az Apple Watch 6-ot és az új iPad Air-t mutatja be következő héten az Apple

HusztiD 2020.09.09. 09:55 Apple Watch, iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 855

applewatch5lineup

Tegnap késő délután jelentette be az Apple, hogy szeptember 15-én, vagyis jövő hét kedden lesz a következő médiaeseményük. Ugyan hivatalosan nem árulták el, hogy milyen termékbejelentésekre számíthatunk, azonban többen is azt vártuk, hogy az iPhone 12 széria lesz az esemény fénypontja.

A Bloombergtől ismert Mark Gurman erre cáfolt rá, ugyanis biztos forrásból tudja, hogy az almások a következő héten csak a hatodik generációs Apple Watch szériát mutatják be az új iPad Air-rel karöltve. Arról nem esett szó, hogy milyen egyéb termékekre számíthatunk, de elviekben az iPhone 12 szériát még nem most villantja meg majd az Apple.

Mint tudjuk, az almások hetekkel ezelőtt erősítették meg a hírt, mely alapján csúszni fognak az új telefonokkal. Ennek megfelelően pedig a bejelentéssel is csúsznak Gurman szerint, így elviekben csak októberben, egy külön médiaeseményen mutatják be az új telefonokat.

Egyelőre ne vegyünk semmit sem biztosra, de azért érdemes odafigyelni a szakember értesüléseire, hiszen többször voltak már helytálló információi az elmúlt években.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Rács - 2020.09.09. 18:46

    Most már váltanék 6s ről.

Szólj hozzá Te is!