Ejtési teszt: iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 20, avagy mennyire bírja a strapát a Gorilla Glass 6?

HusztiD 2020.08.25. 15:55 iPhone, Videók 0 db 437

gorilla-glass-victus-note-20-ultra-drop-test-vs-iphone

Most, hogy immáron egy ideje piacon van a Samsung legújabb csúcsmodellje, a PhoneBuff YouTube csatorna csapata készített egy új ejtési tesztet. Az Apple tavaly ősszel úgy reklámozta, hogy az iPhone 11 Próban van az eddigi legerősebb üveg, míg a nemrég megjelent Galaxy Note 20 család Gorilla Glass 6 előlapot kapott.

Az ejtést mindkét telefon esetében egy magasságról végezték el, s először hátlapra, majd a telefonok egyik szélére, s végül az előlapra ejtették. Igazából láthatjuk, hogy mindkét telefon nagyon könnyen törik az első két esetben, s egyik sem bírja a végletekig. Viszont ha a kijelzőre ejtjük, akkor hihetetlenül strapabírónak ígérkezik a Gorilla Glass 6, hiszen egyszerűen nem akar bepókhálósodni. A PhoneBuff csapata osztályozta az ejtéseket, a végeredményben pedig 39 ponttal nyert a Samsung az Apple 30 pontja ellen.

Talán fölösleges ilyen és ehhez hasonló versenyeket csinálni ejtési teszteknél, hiszen ha leejtjük a telefonunkat, s bereped, akkor is ugyanott fogunk tartani. Viszont az alábbi felvételből kiderült, hogy a koreaiak új telefonja rendkívül strapabírónak néz ki, így reméljük, hogy ehhez hasonló minőséget mutat be október folyamán az Apple is.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!