Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Watch 3 – új készülékeivel kívánja felvenni az Apple elleni harcot a Samsung

HusztiD 2020.08.06. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 208

samsung_galaxy_note_20_1

Az ígéretekhez híven, a Samsung a tegnapi nap folyamán tartotta meg az augusztusi médiaeseményét, az Unpacked-et, ahol újabb termékeket mutattak be. Megérkezett Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Watch 3, valamint  a Galaxy Buds Live füles egyaránt.

Telefonok közül a Note 20 és Note 20 Ultra mutatkozott be. Az előbbiben egy 6,7, míg utóbbiban egy 6,9 colos kijelző kapott helyet, ami 3 088 x 1 440-es felbontással és 496-os PPI-vel rendelkezik. Ezek mellett a gyártó a legújabb Snapdragon chipeket használja, ami mellé 12GB RAM-ot pakolt, illetve megtalálható egy 108 megapixeles hátlapi kamera, ami 50x-es hybrid zoom-ra képes. Az alapháttértár immáron 128GB, illetve az Ultra modellek képesek a 120Hz-es képfrissítésre.

Szó esett a Galaxy Z Fold 2-ről, melyről ugyan sokat nem tudtunk meg, csak annyit, hogy széltől szélig terjedő OLED kijelzőt kap, s jobb lesz, mint az első generációs testvére. A telefonra szeptember elsejétől lehet majd előrendelni. Ami érdekes lehet, az a Galaxy Watch 3, amely az Apple okosórájához hasonlóan megkapta az EKG mérési funkciót, valamint az esés érzékelőt, illetve a Samsung készüléke képes a vérnyomás mérésre – mondjuk erre kíváncsiak lennénk, hogy mennyire pontos méréseket képes végezni az óra.

Végül pedig a Galaxy Buds Live füleseket is bemutatta a koreai gyártó, amely az AirPods Próhoz hasonlóan aktív zajszűrési technológiával rendelkezik, azonban 80 dollárral olcsóbb, mint az Apple fülese.

Ígéretes termékeket mutatott be a Samsung, azonban hogy eladásügyileg ezekkel mennyire tudja felvenni a lépést az Apple-lel, az még csak a jövő titka.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!