Járvány ideje alatt is kimagaslóan teljesített az Apple; érkeznek a Face ID-s Mac-ek – mi történt a héten?

HusztiD 2020.08.01. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 214

Ismételten véget ért egy hét, azonban továbbra sem unatkozhattunk, hiszen megtartotta aktuális pénzügyi konferenciáját az Apple, valamint számos érdekes hírünk volt ezen felül.

ios14_ipados14_watchos7

2020 Q3: karantén ide, vagy oda, kimagaslóan zárta legutóbbi negyedévét az Apple

A várakozásoknak megfelelően, az Apple csütörtök este folyamán tartotta meg az aktuális, 2020 Q3-as pénzügyi konferenciáját. Ahogyan azt tavaly beharangozták, innentől sajnos nem osztják meg, hogy hány millió terméket (iPhone, iPad és Mac) passzoltak el az elmúlt három hónapban, azonban azt megtudhattuk néhány extra információ mellett, hogy mekkora volt a bevétel és a profit mértéke.

applemoneyhero

Bővebben itt.

macOS Big Sur: Face ID-t kapnak a következő iMac modellek?

Nem új-keletű a pletyka, mely szerint Face ID-t kaphat az iMac, ugyanis korábban már nem egy pletyka volt ezzel kapcsolatosan. Szemfüles fejlesztők érdekes utalásokra bukkantak a macOS Big Sur legutóbbi bétájában, mely szerint az iMac lehet az első olyan gépük az almásoknak, ahol megjelenik a technológia.

FaceID-iMac

Bővebben itt.

Tarolt a kínai piacon a koronavírus után az Apple

Egy hónapja már, hogy véget ért a második negyedév, azonban folyamatosan érkeznek különböző elemzések, hogy hogyan teljesítettek az okostelefon gyártók. A Counterpoint Research elemzői az áprilistól júniusig tartó időszakot vizsgálták a kínai piacon.

iPhone11guide-b

Bővebben itt.

Sokan váltottak Androidról az új iPhone SE-re

Mivel véget ért az idei év második negyedéve, így pont a napokban számoltunk be arról, hogy a CIRP szerint egészen jól szerepelt az új iPhone SE. Ezúttal viszont a Counterpoint Research csapata állt elő egy kimutatással, akik kicsit másabb szemszögből vizsgálták meg a dolgokat.

Apple_new-iphone-se-black-camera-and-touch-id_04152020

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy egy teljesen új, színérzékelésre képes Apple Pencil-en dolgoznak az almások, majd újabb szóbeszédeket olvashattunk arról, hogy csak novemberben érkezhetnek az 5G-s iPhone 12 modellek. Ha minden igaz, akkor kisebb kameraszigetet kaphatnak az új telefonok, illetve időközben az iOS 13.5.1 hitelesítését is megszüntette az Apple, azonban több, mint egy tucat Emmy jelölést kaptak a sorozataik.

Ezek voltak a 2020-as év harmincegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!