Nagyon jó az új iPhone SE fogadtatása; ezek voltak a legjobb iPhone-nal készített képek az idei évben – mi történt a héten?

HusztiD 2020.07.25. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 257

Hírek szempontjából rövid volt a hét, de ettől függetlenül összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

Apple_commits-100-percent-carbon-neutrality-for-supply-chain-and-products-by-2030_07212020-800x450

Egyelőre nagyon sikeres az új iPhone SE

Az Apple bő három hónapja dobta piacra a második generációs iPhone SE-t, ami úgy tűnik, hogy jó fogadtatást kapott. Legalábbis ezt tudhatjuk meg a Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) legújabb felméréséből, ahol azt vizsgálták, hogy hogyan alakultak az eladások a 2020-as év második negyedévében.

iPhoneSE2020cosmopolitan

Bővebben itt.

Ezek voltak a 2020-as iPhone Photography Awards legjobb fotói

Immáron 13. éve annak, hogy évről évre kihirdetik a legjobb iPhone-nal készített képeket. Az iPhone Photography Awards-on idén több ezer nevezés érkezett 140 különböző országból, s az abszolút nyertes mellett az első három helyezett képeit is megosztották a nagyközönséggel.

Screen-Shot-2020-07-22-at-8.31.34-AM

Bővebben itt.

Jelentős kamerafrissítéseket várhatunk a 2022-es iPhone-tól

Úgy tűnik, hogy az Apple 2022-ben a kamerákra fog igazán rágyúrni – legalábbis így hiszi Ming-Chi Kuo, aki nemrégiben osztotta meg, hogy mit várhatunk az elkövetkezendő két évben a szenzorokat illetően. Ugyan még az iPhone 12 szériát sem mutatta be a kaliforniai vállalat, de ahogyan az lenni szokott, már ilyenkor megindulnak a jövőbeli telefonokról a találgatások.

iphone-11-pro

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy az Apple egy rakás pénzt fizetett Will Smith legújabb filmjének jogaiért, majd arról is szót ejtettünk, hogy több ARM bázisú Mac érkezése várható a következő év második felére. A Facebook Messenger is hasznos újítást kapott, melyeknek azok fognak örülni, kik szeretnek videóhívásokat indítani, majd megérkeztek a WWDC ’20 konferencián bemutatott szoftverek harmadik béta kiadásai.

Ezek voltak a 2020-as év harmincadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!