Már több ARM alapú Mac is készen áll a rajtra

HusztiD 2020.07.22. 12:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 97

imac-27-cto-hero-201903

Az Apple a júniusi WWDC ’20 konferencián erősítette meg azt, melyekről már több éve pletykáltak a különböző források: a következő két éven belül teljesen lecserélik az Intelt, így a jövőbeli Mac-jeikben a saját fejlesztésű ARM processzoraik lesznek megtalálhatóak, melyek elviekben erősebbek és egyben energia-hatékonyabbak lesznek.

Az utóbbi időben többször számoltunk be a L0vetodream Twitter felhasználóról, hiszen az elmúlt hónapokban több olyan Apple-lel kapcsolatos témáról is hírt adott, melyek nem sokkal később igaznak bizonyultak. Például az idei iPhone SE és iPad Pro modellekről is volt információja, akárcsak a macOS Big Sur-ról és a watchOS 7 új funkcióiról.

A felhasználó mostani bejegyzése szerint az Apple több terméke is készen áll arra, hogy leszállítsák. Természetesen ezen kívül egyéb konkrétumot nem osztott meg, de a tech szakik már azt vélik sejteni, hogy az almások hamarosan piacra dobják az új iMac modelleket, hiszen pont a napokban kezdte el azokat kifuttatni a kaliforniai vállalat.

Ne feledjük, hogy Tim és csapata azt ígérte, hogy még az idei év folyamán megérkezik az első ARM bázisú Mac, azonban azt nem árulták el, hogy pontosan mely gépük lesz az és mikor érkezik. Korábbi pletykák egy MacBook Próról is szóltak, így az sem kizárt, hogy azt kapjuk meg az elkövetkezendő hónapokban.

Ne feledjük, a mostani hírek csak spekulációk, azonban kíváncsian várjuk, hogy mit tartogatnak az almások az elkövetkezendő hónapokra.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!