Így néz majd ki az iPhone 12 széria; ezért vált az Intel chipjeiről az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.07.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 5 130

sz

ios14_ipados14_watchos7

Mikor érkezik az iOS 14?

Az Apple előző hét hétfőn mutatta be az aktuális főrendszereit, mint az iOS 14-et, iPadOS 14-et, macOS 11 Big Sur-t, watchOS 7-et és a tvOS 14-et. Számos újdonságot tartogatnak majd az új szoftverek, azonban ahogyan a korábbi évek folyamán megszokhattuk, a vállalat vezetői nem árultak el pontos megjelenési dátumot.

ios-14-craig

Bővebben itt.

Videón az iPhone 12 dummy modelljei

Az iupdate YouTube csatorna nem olyan rég egy új videóval állt elő, melyben azt láthatjuk, hogy milyenek lehetnek az ősszel érkező új iPhone modellek. Kicsivel több, mint két hónap van hátra a hivatalos bemutatóig, de ahogyan lenni szokott, ilyenkor elkezdenek szállingózni a hírek, illetve a legelső dummy modellek egyaránt elkészülnek, melyről az alábbi videóban mesélnek kicsit.

Screen-Shot-2020-06-29-at-3.04.54-PM

Bővebben itt.

Még az alap iPhone 12 kamerája is bitang lesz

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy az Apple bemutassa az idei évi iPhone modelleket, vagyis a 12-es szériát, hiszen ha minden jól megy, akkor szeptember első felében kerül sor az alkalomra. Mivel már nincs sok hátra, így ahogyan korábban megszokhattuk, egyre több információk látnak napvilágot a telefonokról.

maxresdefault

Bővebben itt.

Miért váltott az Intel chipjeiről az Apple? Már a Skylake család kicsapta a biztosítékot

Aki folyamatosan nyomon követi az Apple-körüli híreket, az jó pár éve pletyka szinten olvashatott arról, hogy az almások egyszer átállnak majd az Intel processzorairól a saját ARM alapú chipjeikre. Nos, az előző héten megrendezett WWDC ’20 konferencián ez hivatalosan is megerősítésre került, s két éven belül minden Mac-et egy ARM szívet kap.

wwdc-2020-14.26.32-PM

Bővebben itt.

Pletyka: problémák adódtak az iPhone 12 tömeggyártásával

Nem mondhatjuk, hogy egységes híreket kaptunk volna az elmúlt hetek folyamán, hiszen sokáig úgy volt, hogy októberben érkeznek az Apple csúcsmodelljei, a napokban viszont arról számoltunk be, hogy elviekben minden rendben van és nem fognak késni, így szeptemberben kerülnek a boltok polcaira.

untitled27-1536x865-1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét folyamán olvashattunk arról, hogy ha minden jól megy, akkor négy éven belül megduplázódhat az Apple értéke, ám ezután egy újabb sajnálatos hírről számoltunk be, amely azt állította, hogy sem EarPods, sem pedig töltőadapter nem jár majd az iPhone 12 modelljei mellé. Hamarosan egy nagyon hasznos újdonságot kap a Facebook alkalmazása, mely az álhírek ellen lesz hasznunkra, valamint remek koncepcióképeket láthattunk a GlassOS 14-ről, vagyis arról, hogy milyen lehet a majdani Apple Glass felhasználói felülete.

Ezek voltak a 2020-as év huszonhetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!