Még az alap iPhone 12 kamerája is bitang lesz

HusztiD 2020.07.02. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 3 181

maxresdefault

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy az Apple bemutassa az idei évi iPhone modelleket, vagyis a 12-es szériát, hiszen ha minden jól megy, akkor szeptember első felében kerül sor az alkalomra. Mivel már nincs sok hátra, így ahogyan korábban megszokhattuk, egyre több információk látnak napvilágot a telefonokról.

A techvilágban ismert Max Weinbach arról számolt be, hogy sokkal jobb lesz az iPhone 12 kamerája, mint a 11-es szériáé. Míg a jelenleg piacon lévő 11 Pro modellek 60 fps mellett képesek a 4K videófelvételre, addig a 12-es sorozatnál elérhető lesz a 120, illetve a 240 fps egyaránt. Feltehetően csak a Pro modellek lesznek képesek a nagyobb fps-re, de ezt egyelőre még ne vegyük biztosra.

A másik újdonság, ami szintén a Pro modelleket érinti, hogy végre megkapják az iPad Próból ismert ProMotion kijelzőt, ami annyit tesz, hogy a telefon automatikusan 60 és 120 Hz között állítja a képfrissítést, függvén attól, hogy éppen milyen alkalmazást használunk. Ennek apropóján egy sokkal jobb, simább képi világot kapunk, mint amit megszokhattunk az eddigi iPhone modellek esetében.

Ne feledjük, hogy ezek egyelőre csak pletykák, így nem lehet tudni, hogy valóban hasonló paramétereket kapnak a telefonok. Egy biztos, mi örülnénk, ha legalább ilyen újdonságokkal érkeznének az új iPhone-ok.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!