GlassOS 14 – ilyen lehetne az Apple okosszemüvegének az interfésze

HusztiD 2020.07.02. 12:55 Apple, Egyéb 0 db 218

glassOS-concept

Az Apple június második felében mutatta be legújabb operációs rendszereit, melyek közül az egyik legjobban vár az iOS 14, hiszen számos újdonságot tartalmaz, illetve a felhasználói felületet is kicsit újragondolták az almások. Egy dizájner, Jordan Singer remek koncepcióképeket készített, hogy milyen lehet az elviekben 2022-ben érkező Apple Glass rendszere, ha az iOS 14-et vennénk alapul.

glassOS-notifications

Évek óta olvashatunk pletykákat, s reméljük, hogy már célegyenesben vagyunk, s valóban bemutatja két éven belül az első szemüvegét az Apple. Addig viszont érdemes a Jordan által készített koncepcióképeket megnézni, hiszen egyfajta betekintést enged abba, hogy milyen lehet az Apple Glass operációs rendszere.

glassOS-widgets

Láthatjuk, hogy lényegében az iOS 14 widget-eiből indult ki a dizájner, hiszen itt is beállítható lenne, hogy a készülék megmutassa az aktuális naptári bejegyzéseket, vagy időjárásokat. Természetesen magát a szemüveget Siri által vezérelhetnénk, így parancsszavainkra felvenné a bejövő hívásainkat, vagy akár az üzeneteinkre is válaszolna.

Érdemes Jordan oldalára ellátogatni a további képekért.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!