Drága lesz az Apple Glass; így veszi AirPods vásárlásra a felhasználókat az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.05.23. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 1 db 403

Sajnos rövid volt a hét, hiszen ezúttal kevés érdemleges hír volt az Apple-t illetően, de szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt hét legjobbjait.

Apple-Glass

Kuo: 2022-ben érkezhet az Apple Glass, illetve új méretben érkezik pár iPad modell

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo egy befektetői jegyzetben hívta fel a figyelmet, hogy mit várhatunk az Apple-től a következő két év folyamán. A szakember úgy hiszi, hogy az Apple két új olcsóbb iPad-et is kiad az Apple Glass mellett.

2019-ipad-lineup

Bővebben itt.

Pletyka: nem lesz füles iPhone 12 dobozában, hogy AirPods vásárlásra ösztönözze a felhasználókat az Apple

Nagyon érdekes információkat osztott meg az ismert elemző, Ming-Chi Kuo az iPhone 12-vel kapcsolatosan. A szakember szerint az Apple hamarosan stratégiát vált, s immáron nem fog EarPods-ot csomagolni az ősszel megjelenő iPhone 12 modellekhez, illetve azt követően sem.

airpods-family

Bővebben itt.

Képes lesz a pánikrohamok kiszűrésére a watchOS 7 és az Apple Watch 6 párosa

Az Apple minden év júniusában mutatja be a legújabb szoftvereket, melyek között sorra ott van a watchOS aktuális főverziója, valamint szeptemberben az új okosórát. Ezúttal a tech világban ismert Jon Prosser osztott meg információkat arról, hogy milyen lehetséges újdonságot kaphat a következő készülék és vele együtt a főrendszer.

bb-apple-watch-june-2019-3

Bővebben itt.

Negyedik helyre csúszott vissza a Fortune listáján az Apple

Mint minden évben, úgy a Fortune idén is előállt saját rangsorolásával, ahol a legjövedelmezőbb vállalatokat keresték. A listában szereplő vállalatok az Egyesült Amerikai Államok GDP-jének a kétharmadát teszik ki az általuk termelt 14,2 billió dolláros forgalommal.

green-aapl-logo

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy bizony alaposan leszívja az iPad Pro üzemidejét az új Magic Keyboard, majd ezt követően egy remek koncepcióvideót láthattunk, hogy milyen lenne az összecsukható iPhone 12. Ha szerencsénk van, akkor még idén ősszel bemutatkozhat a viszonylag drága Apple Glass, illetve a kaliforniaiak is kiadták a legújabb szoftverfrissítéseiket.

Ezek voltak a 2020-as év huszonegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gàbor - 2020.05.24. 12:11

    Nem ide tartozik, de úgy hallom az Apple el akarja hagyni a vezetékes töltést, de kérdezem én a világ fel van erre készülve? Én sokat repülők de nem tudom, hogy oldják meg a repülőn, a reptéren, a szállodákban a tőltést

Szólj hozzá Te is!