Ilyen is lehetne az Apple első kinyitható telefonja (koncepcióvideó)

HusztiD 2020.05.18. 15:55 iPhone, Videók 0 db 1 497

maxresdefault

A ConceptsiPhone egy új videót rakott fel YouTube csatornájukra, melyben arra vethetünk pillantást, hogy milyen lehet az ősszel érkező iPhone 12 Flip. A mostani koncepcióban lényegében bemutatták, hogy milyen lehetne az almások első kinyitható/összecsukható okostelefonja.

Az alábbi látványvideóban mondhatni több elemet is egybegyúrtak. Először is a hátlapi kamera ugyanolyan, mint amit várunk, hiszen a három lencse mellett egy LiDAR szenzor is helyt kapott. A telefon hátlapjának az alján egy kisebb kijelző található meg, amivel összecsukott állapotban vethetünk pillantást a legfontosabb dolgainkra. Végül pedig maga a készülék nagyon hasonlít arra, amit a Samsung hónapokkal ezelőtt bemutatott a Galaxy Flip Z-re.

Egyelőre nem szólnak arról hírek, hogy az Apple összecsukható okostelefonon dolgozna. Ha pedig egyszer egy ilyen készüléket is bemutatnak, akkor reméljük, hogy egy hasonló telefont dobnak majd piacra, mint ami az alábbi videóban látható, hiszen szerintünk több értelme van ennek, mintha egy tabletet varázsolnánk az iPhone-unkból.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!