Alaposan leszívja az iPad Pro üzemidejét a Magic Keyboard

HusztiD 2020.05.18. 12:55 iPad 0 db 362

iPad-Pro-Magic-Keyboard-Dock

Az Apple hetekkel ezelőtt dobta piacra az új iPad Prót, majd nem sokkal később a Magic Keyboard-ot is, amivel konkrétan egy laptopot csinálhatunk a tabletünkből. Az almások hivatalosan nem hívták fel a figyelmet, hogy a kiegészítővel nagyobb lenne-e a készülék fogyasztása, azonban a 9to5Mac érdekes dologról számolt be.

Többen panaszkodtak, hogy az új billentyűzetet használva sokkal gyorsabban merül a tablet, mint ahogyan kellene. Ha csak gépelésre használják az iPad Prót, akkor az korábban 5 óra alatt 45 százalékot emésztett meg, míg ha csatlakoztatják hozzá a Magic Keyboard-ot, akkor két óra alatt 25 százalékról beszélhetünk. Ha matekozunk kicsit, akkor az első esetben óránként 9 százalékot csökkent a kapacitás, míg a másodikban 12,5-ről beszélhetünk.

Mint tudjuk, a Magic Keyboard mágnesesen, a Smart Connector által csatlakozik a tablethez. Az Apple egyelőre nem nyilatkozott a témában, s egyelőre nem tudott, hogy egy későbbi frissítéssel esetleg  orvosolható-e az alábbi probléma. Az alábbi információk alapján egy biztos, hogy a tablet a billentyűzettel együtt már nem kínálja a beígért 10 órás üzemidőt, csak megközelítően nyolcat.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!