Úgy tűnik, hogy 2021-ben érkezik a 14 colos MacBook Pro

HusztiD 2020.05.12. 11:56 Mac, Pletykák 0 db 125

13-inch-macbook-pro

Az Apple nem olyan régen frissítette a 13 colos MacBook Pro szériát, azonban csupán apróbb update-et kaptunk. A tavalyi év előtt megjelent MacBook Prónál 15-ről 16-ra növelték a kijelzőméretet, s voltaképp most is ezt vártuk volna a 13-as laptop esetében.

Twitteren a L0vetodream felhasználó osztotta meg röviden, hogy a következő évben érkezik a 14 colos laptop. Ergo ha minden igaz, akkor itt szüntetheti majd be az Apple a 13-as gép forgalmazását, s helyette csak a 14-est fogja árulni. Ennél pontosabb infót sajnos nem adott, így valószínű egy évet, vagy annál egy pár hónappal többet kell rá várnunk – függvén attól, hogy melyik negyedévre tervezi majd Tim és csapata.

A Twitter felhasználóról érdemes tudni, hogy nem sokkal az új iPhone SE megjelenése előtt osztott meg arról olyan információkat, melyek aztán valósak lettek. Ebből kiindulva reméljük, hogy ezúttal is hiteles infókat közölt le, de azért biztosra még semmit se vegyünk.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!