A korábbi iPhone tulajok számára lesz kedvező választás az új SE

HusztiD 2020.04.28. 13:55 iPhone 0 db 358

Apple_new-iphone-se-black-camera-and-touch-id_04152020

Az Apple az elmúlt napok folyamán jelentette be az új, második generációs iPhone SE-t, mely lényegében úgy néz ki, mint egy nyolcas modell, ami egy iPhone 11 belsőt kapott. A Gartner felmérése alapján pedig azon felhasználóknak lesz tökéletes választása az új iPhone SE, akik amúgy 4-5 évente cserélnek telefont.

A szakértők szerint leginkább azok fognak váltani az új telefonra, kik jelenleg is egy iPhone 6-ot használnak. Voltaképp ők azok az emberek, akiket nem érdekel a csúcstechnológia, s telefont is csak akkor cserélnek, ha valami olyan hibája van, ami már nem igazán javítható, vagy nem éri meg. Na Annette Zimmermann szerint ők lesznek első körben az iPhone SE vásárlói.

Az elemző rámutatott a kínai számokra is, hiszen a Weibón 350 ezer felhasználó között készült egy felmérés. Ezen emberek 60 százaléka jelezte, hogy biztosan nem vált az Apple új telefonjára. Ebből kiindulva pedig esélyes, hogy Kínában nem lesz annyira kelendő az új készülék, mint a világ többi táján.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!