Hihetetlenül drága, ha vásárlás követően szeretnénk kerék vagy lábkészletet vásárolni a Mac Próhoz

HusztiD 2020.04.27. 11:56 Mac 0 db 793

mac-pro-wheels

Az Apple hónapokkal ezelőtt adta ki a Mac Prót, melyről eléggé megoszlanak a vélemények. Legfőképp azért, mert ha nem is a magyar árakat nézzük, akkor iszonyatosan drága – persze a mi árainkkal számolva pedig pláne.

Tegyük fel, hogy valaki vett egy Mac Prót kerekekkel, de ez nem tetszik neki, így váltani szeretne. Később, ha meggondolja magát a felhasználó és szeretne egy lábkészletet vásárolni hozzá, akkor 120 ezer forintot kell érte kiadnia. Aki pedig normális talpazattal vette, de kerekeket szeretne hozzá biztosítani, akkor még mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, hiszen 280 ezret kell a négy kerékért kifizetnie.

Érdekesség, hogyha vásárláskor a normál talpazat helyett kerekekkel kérjük a Mac Prót, akkor az pont annyival olcsóbb, mint amennyibe külön a lábak kerülnek. Ergo a gép vásárláskor nem 280 ezret, hanem “csak” 160-at számol fel pluszban a kaliforniai vállalat. Kicsit elszálltak ezzel az árszabással az almások, az nem kérdéses.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!