Brazíliába viheti az iPhone SE gyártását az Apple

HusztiD 2020.04.23. 12:55 iPhone 0 db 119

iPhone-SE-2020-Brazil-1

Az Apple az elmúlt napok folyamán mutatta be egy sajtóközleményen belül az új, második generációs iPhone SE-t. Maga a telefon még csak április 24-től lesz megvásárolható, azonban máris arról szólnak a hírek, hogy hova viheti a jövőben annak a gyártását a kaliforniai vállalat.

Az almások brazil aloldalán egy érdekes jelenségre lehettek figyelmese a felhasználók, ugyanis a képeket elnézve a telefon hátlapján az alábbi szöveg tűnt fel: Indústria Brasileira. Ez voltaképp brazil ipart jelent, amit a São Paulóban lévő Jundiaíban megtalálható Foxconn-ban készült termékeire írnak. Az esetre egyből nyomozásba kezdett az iHelp brazil, azonban miután megkeresték az Apple-t, nem válaszoltak és azóta le is vették a korábbi képet a honlapról.

Mivel a Foxconn-nak Brazíliában is van gyára, ezért nem kizárt, hogy a jövőben itt gyártatná le az iPhone SE egy részét az Apple.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!