Egy évet még várnunk kell az iPhone SE Pluszra

HusztiD 2020.04.22. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 792

iPhoneSE2020cosmopolitan

Az Apple az előző hét folyamán mutatta be egy sajtóközlemény berkein belül az új iPhone SE-t, mely lényegében egy iPhone 11-et rejt magában a nyolcas modell formájában. Hivatalosan most péntektől kaparinthatják meg a telefont az első előrendelők.

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo úgy hiszi, hogy az almások dolgoznak egy úgynevezett iPhone SE Pluszon, ami a mostani telefon nagyobb testvére lesz. Konkrétumokat ugyan nem tudni, de a hozzáértő szerint egy 5,5 vagy 6,1 colos telefont kaphatunk, ami leginkább az iPhone 11-re fog hajazni. Különbség, hogy a szóban lévő készülék teljes kijelzős lesz, azonban mégsem a Face ID fog a hitelesítésért felelni, hanem egy a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomatolvasó.

Elviekben az Apple azért is vár a következő év második feléig az iPhone SE Plus piacra dobásával, mert nem szeretnék, ha az iPhone SE és az SE Plusz eladásai kannibalizálnák egymást. Az elemző szerint sokkal logikusabb lépés az, ha várnak egy bő évet és utána adják ki, így ezzel nagyobb bevételt produkálhatnak, illetve azon felhasználók igényeit is kielégítik, akik egy nagyobb telefonra vágynak, de olcsóbb áron, mint amennyiért az iPhone 11-et kínálják.

Érdekesek Kuo mostani meglátásai, hiszen eddig nem igazán volt olyan pletyka, mely szerint az Apple a bekapcsológombba építené a Touch ID-t. A korábbi szóbeszédek egyébként egy kijelző alá épített szenzorról szóltak. Mivel a mostani információk inkább csak spekulációk, így érdemes türelemmel lenni, hiszen az is lehet, hogy semmi sem lesz belőle.

Szerintetek igény volna egy nagyobb iPhone SE-re, ami küllemben inkább egy iPhone 11-re hajaz, de annál valamivel kevesebb extrát tartalmaz?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!