Kilépett a béta állapotból az Apple Music a webes felületen

HusztiD 2020.04.21. 15:55 Apple Music 0 db 167

applemusicweb

Az Apple tavaly szeptember folyamán indította útjára az Apple Music-ot webes felületen. Az elmúlt bő félév folyamán a szolgáltatásuk béta állapotban volt, azonban mostantól kilépett abból, s elérhető a teljes körű szolgáltatás, melyhez semmilyen alkalmazást nem kellett elindítanunk a böngészőnkön kívül.

A Windows-os felhasználók részére egyelőre csak az iTunes-szon keresztül volt elérhető a streamszolgáltatás, de ennek a lépésnek köszönhetően mostantól még a zenelejátszó sem fog kelleni hozzá, ami külön plusz pont, hiszen bármikor, bárhonnan elérhetjük egy kattintással. Kérdés már csak az, hogy a következő évekre mit tervez az Apple, hiszen ez könnyen jelentheti az iTunes halálát.

Aki kipróbálná a webes felületet, az a music.apple.com-on megteheti. Egyszerűen csak be kell jelentkeznünk a saját fiókunkba, majd onnantól kezdve minden elérhető, amit már korábban hozzáadtunk a kedvenceinkhez. Természetesen itt is lehetőségünk van minden olyan funkcióra, amit már a normális alkalmazásban megszokhattunk, így nyugodtan rádiózhatunk, keresgélhetünk, vagy a számunkra szóló “for you” szekcióban is böngészhetünk.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!